Bergakungen

2013


 
Denna veckan har jag varit ute med båten, har varit jättehärligt faktiskt! Fast tänkte åka hem i fredags, men stannade och vi åkte ändå hem på lördagen. Vi bestämde det klockan nio, släppte loss och åkte in för att kolla på Lindas konfirmation. Den var väl bra, men Romelanda kyrka är så mycket roligare. 
Imorse åkte jag och pappa till kyrkan för att kolla Linda igen, men nattvarden också, inte särskilt gott alltså. Sen vid tolv bestämde jag och min syster till att åka till Göteborg för att kolla Spring Breakers, inte värd att kolla på bio. Men vi använde våran biljett som vi fått av vår andra syster, men jag tycker faktiskt filmen var helt okej ändå. Haha älskar huvudpersonerna så de var ett +. Ger filmen 7 av 10.
 
När det var en halvtimma kvar innan tåget åkte så gick vi till Nordstan och kollade kläder, så hörde vi skrik i mitten av femman typ. Så vi gick dit, och där var Robin Stjernberg, han sjungde YOU precis när vi var där, TUR!!!
Tränade efter det och har duschat och är redo för att lägga mig snart, men ska kolla en film först och så. 
 
När vi satt på bion så ser jag en as snigg kille kom in som ja kände igen (från facebook såklart XDXD), så var det Savley Kozlov. OCH HAN SATT BREVID MIG, men ja var inte säker på att de var han men frågade sen!!! COOOOLT