Match, och en happy händelse!

2012


Att jag ens haft uppe bloggen? OCH endå har det vart inne några och kollat varje dag, stjärna till er! ♥
Igår var jag och mina syskon i Ullared, och även Therese kompis & min kusin Rebecca, så det blev en ''ungdomsbil'' men det var gött.. Dock fick vi gå upp halv 7 för att sedan åka kvart över, för att vara där i tid såklart! Men vi åkte halv 8. Ingen kö, men det var faktiskt ganska mycket folk när vi var där, man får ju nästan panik alltså. Alla bara puttas för att komma fram och ja, kör på med vagnar osv.. Ni som vart där när det vart mycket folk vet ju! Haha ♥
Jag fick iallafall ihop saker för ungefär 400, tror jag det var? Men är nöjd med allt, förutom att ja kunde köpt mer såklart! Men hade inte orken för det eftersom det var mycket folk. Såg några jag kände, dock hälsade vi inte.. Men vi är ju i bara bekantskap eller vafan de heter.. Haha..

Nu till det negativa idag.. Vi spelade match mot Hermansby, dom vann med 4-3, segt men ah. Vi var också jättebra, sånt är livet.. Bara att gå vidare..
Nu till det posetiva idag.. Fick reda på att pappa köpt en moppe nu, så vi ska snart gå & hämta den eftersom det är en vi känner som vi köpte den av. Dock är motorn kass men pappa skulle fixa den sa han, så det blir nog naajs. Har inte berättat om att jag ska försöka att ta moppekort i oktober när jag fyller år, så det blir nog awesome! Är megataggad på att tjäna massa pengar i sommar så jag har lite money.
Ennu än till sak som är toppen är ju att det har vart jättefint väder idag, skönt som f*n. Dock börjar det bli lite moln nu så, men det har endå vart sköööönt.
Bloggar nog mer imorgon då vi ska till mormor och baka tunnbröd, och så ska jag träna imorgon också.. Göttgött! Ni får ha en megabra fortsatt dag, det ska jag iallafall ha. Puss!