Marstrands havshotell

2012


Åh jag vet inte om hotellet var så lyckat igentligen... Haha, först blev det massa strul med rummen, för vi hade bokat typ 9dubbelrum till släkten, så var det just våra som hade blivit dubbelbokade och hade tydligen blivit avbokade. Sen hade de tagit betalt och massa. Så det blev kaos typ, men vi fick ett dubbelrum & en junior-svit som dom igentligen inte ville ge oss eftersom det är extra fint. Så skrev de att ''4 vuxna kan sova där utan panik''. Vilket inte stämde eftersom mamma och pappa fick panik för att man kände fjädrarna så ah.
 
Sen skulle vi alla barn ha lövbiff med pommes, så kom det en tjej där som vi skulle beställa till. Så hade hon gått till Charlotte, Emelie och Lisa, så då frågade jag om alla skulle ha lövbiff. Och det skulle vi, så säger hon ''ÄR DET OKEJ ATT JAG TAR EN OCH EN??!'', haft en dålig dag?
Men helt ärligt, en servitris (stavning) borde fan ha ett leende & vara glad. Sen till föräldrarna så knuffade hon på en mamma på axeln & ba ''SKA DU HA VIN?!''. Så tyken!
 
Men ja, sen var inte hotellfrukosten god :( Inget ljust bröd och det var jättetrångt vid frukostbuffén. Så ah det var inte ett av de bästa hotell jag varit på!
 
Tog ett bad imorse också, gud så skönt! Är dock as trött ännu eftersom jag inte fick sovt mycke inatt när jag inte kunde somna och de var varmt och allt möjligt. Så typiskt när man ska vara uppe as länge inatt lixom. MEN NU ÄR DET VÄL BARA ATT BÖRJA FIXA SIG OCH TAGGA TILL! Ska bli kul!