Wiho, NO :(

2012


Hej! Sitter i soffan nu & pluggar NO. Eller jag skriver en uppsats eller vad det heter, skit tråkigt & svårt. Men svenskan är iallafall klar nu! Har skickat in den, men ska läsa igenom den nu. Hoppas verkligen att ja får något över E iallafall. Är så sjukt trött på alla E jag får, fick de på engelska provet också. Så får änna satsa mer på skolan nu så ja får D-C iallafall!
Var ute på en promenad förut efter jag skrivit svenska-arbetet. Jättehärligt att komma ut, dock är jag kall fortfarande.. Lite småkyligt ute alltså! Men nu ska jag nog försöka arbeta med NO'n så att ja blir klar med skiten, sen ska ja nog försöka att bli klar med SO, sen har ja ingen aning om de finns något mer som behövs göras. Förutom att skriva en låt till musiken, eller iallafall tänka på vad man kan ha med i texten. Sen på bilden är jag nästan klar, eller blir klar imorgon iallafall! Sen börja plugga rejält med matten, behöver verkligen jobba med det & bli bättre på matten. DOCK SUGER VÅRA MATTELÄRARE! Så härligt när min kompis föräldrar säger att man borde skaffa en privat-mattelärare. Det hade jag verkligen behövt, åh va underbart! Så man lär sig någonting också, det gör man ju inte i Munkegärde. För där gör dom ÖVERKURS hela tiden! Åh, fuck Munkegärde. Börja aldrig där!
Men ja bloggar kanske mer ikväll, annars blir det imorgon, har ont i huvudet nu.. Usch, ska lägga mig tidigt idag också. Innan 22 iallafall! Puss!

Gammal bild typ, aha!