Skriver av mig

2013


 

DETTA ÄR INGET VIKTIGT, MEN LÄS OM NI KÄNNER FÖR'T.

 

Jag skriver av mig lite nu, känns som om det behövs OCH ja det kommer bli rörigt pga så mycket text.

 

Till att börja med så tycker jag att det är fel att inte människor behandlas på rätt sätt. Att människor får stå ut med sjukt mycket skit, både från familj, vänner eller i skolan. Det kan till och med vara på träningar. Varför ens trycka ner någon från början? Det är bara så himla tråkigt att folk ens gör så mot varandra? Vinner dom något på det? Nej. Det är de dom inte gör! Ni som gör sånt här borde verkligen tänka er för, hade ni själva velat vara personen ni trycker ner eller mobbar i värsta fall? Hade du själv gillat det? Att kalla någon tjock eller smal, ful eller cp? Vad fan vinner ni? Inget är svaret igen. Jag tycker människor borde förstå att inte alla är likadana eller är den bästa på hela jorden. Alla är inte den bästa och ingen är den bästa. Alla individer är lika mycket värda och borde behandlas på samma sätt. Jag förstår inte meningen med att mobba folk, om nu personen vill vara själv så är det ju inte direkt mobbning? Då har hon/han valt det.

Jag har själv blivit kallad saker men tror ni jag tog åt mig? Ja, det gjorde jag. Lägg märke till gjorde. För jag skiter fullständigt i folk som tycker illa om mig eller tycker jag inte har bra former eller vad de nu kan vara nu för tiden. När någon säger det till en blir det bara ''awkward moment'' eftersom jag själv inte säger så tillbaka till någon, det är bara extremt dumt. Men helt ärligt, om någon säger ''fan va ful'', vad vill hon/han att man ska svara? ''Okej tack, har inte förstått det förrän du sa det, tack igen!''.

Människor borde verkligen förstå att alla är olika, jag är glad för mina underbara vänner. Och inte ser vi likadana ut? Men det är de som gör oss till sådana bra vänner.

 

Jag tycker alla borde ha lika bra vänner som mig, för vi är verkligen bra. Jag uppskattar verkligen er till hundra. Sen är min familj minst lika bra, såklart.