My life is over

2013


 
Imorgon är en dag jag aldrig kommer glömma, haha nej men... Vi ska lämna in våra datorer imorgon. Seriöst, denna datorn har varit min första egna dator och den har varit sjukt bra enligt mig, åh. Kommer sakna den! Kommer ju inte kunna kolla tvd, ph eller pll på denna längre? Herregud, vissa förstår hur jag menar med hur mycket man faktiskt älskar sin dator. Desperate. Min kväll har bestått utav att lägga över bilder på hårddisk!
 
Idag åkte jag moppe ut till Nordön vid två? Tror jag det var, så la pappa och några andra i våran båt i vattnet. Den funkade som den skulle och vi drog iväg på en tur! Bästa vädret idag också så det var verkligen toppengrejjt! Sån känsla, satt fram och hade även massa goa sommarlåtar på. Längtar tills vi åker ut på riktigt!
Tränade klockan sex och det var så sjukt jobbigt va, haha men som vanligt.. Jag behövde det, det är så jävla skönt efter ändå. Och tänk detta, nu har jag tränat varje dag sen söndags, den du!
 
Imorgon ska vi lämna in datorn som sagt, sen kanske jag ska träna klockan fyra, sen ska vi ut med båten, woooh. Åker hem på lördagen för att sova hemma till söndagen då vi åker till Danmark med klassen, åååh denna helgen och nästa vecka kommer bli perfect, allt är perfect just nu!
 
Sista gången jag bloggar på denna datorn, får se när jag bloggar nästa gång men ska kolla med Therese's dator om jag kan ha den men de va något brus i högtalarna så ska kolla med pappa.